.

.

Sobeta Изкуствен Незабавен Снежен Прах Пакети за Обработка на Слуз Фалшив Сняг за Изчислителни Лигавиците Декорации за Партита, снимки, Коледа и аксесоари за Дома(10 б?

Sobeta Изкуствен Незабавен Снежен Прах Пакети за Обработка на Слуз Фалшив Сняг за Изчислителни Лигавиците Декорации за Партита,

BGN 4.74

Наличност
Налично за поръчка

❄【Характеристики】Изкуствен сняг след абсорбция на вода може да се съхранява около 2-3 дни под силна слънчева светлина на открито и на около 10-15 дни вътрешен продукт е под формата на малки частици, както на външен вид, след абсорбиране на вода изглежда като истински сняг.Той е бяло, кристално чист, не се топи при висока температура, на допир хладно и има снежна чувството, безвреден и не загрязняющий околната среда. ❄【ИНТЕРЕСЕН НАЧИН за ОПОЗНАВАНЕТО на НАУКАТА ЗА ПОЛИМЕРАХ】В продължение на няколко секунди течна/instant снежна смес се превръща в твърдо вещество и се превръща в пухкав бял, подобен на сняг материал, който мигновено се разширява до 100 пъти в сравнение с първоначалния размер. ❄【БЕЗОПАСЕН МАТЕРИАЛ】е Изработен от огнезащитни, действително нетоксичен и екологично чисти полимер, който веднага се превръща в пухкав сняг при добавяне на вода. ❄【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】 Украса за коледни елхи, венци, борови шишарки ,билки в градината, игрален център за деца и витрини.Този изкуствен сняг може да се използва през цялата година за снежни игри,рожден хитове,специални събития,тържества,цветя и още много други. ❄【Удобство】Ние стоим зад качеството на нашите продукти.Просто не се колебайте да се свържете с нас, ако не сте доволни от покупката си. 100% Гаранция за удовлетвореност пазарувате без риск!.Изкуствен, Незабавен Сняг, Коледна декорация.

Към свойства

Продукти в категория