.

.

Светещи в Тъмното Звезди за Тавана 1106 бр. Светещи в Тъмното на Луната и Планетата Стикер На Стената Нажежен Астронавт Вселена, Галактика Космическите Стикери За Ст?

Светещи в Тъмното Звезди за Тавана 1106 бр. Светещи в Тъмното на Луната и Планетата Стикер На Стената Нажежен Астронавт Вселена,

BGN 61.28

Наличност
Налично за поръчка

Също така е идеален подарък за момчета, момичета,деца и семейства. 【Светят по-ярко и по-дълго】 : Нашите лунна и звездна етикети са красиви,много са реалистични и светят като луди,те светят по-ярко и по-дълго,отколкото типичните етикети glow in the dark, яркост зависи от погълната светлина.Разработен с реалистична луната,различни звездите,а точките,метеорит,шагающими астронавти,планети,ракети,НЛО-та и повече от достатъчно пространство на етикети ще ви помогне да се обличаш всички места,които ви харесват, като стени и тавани.достатъчно количество космически стикери ще ви помогне да се обличаш всички места,които ви харесват, като например стени и тавани.Можете да приложите светят в тъмното звезди за хола,мебели,телевизионна стена, за баня, спални, класната стая, библиотеки, антре, кабинет вратата, стъкло,прозорци,огледала и много други.Ако слагате тези етикети към тавана,моля, заредете ги преди настъпването на нощта.представяме ви специални етикети stars and moon, съдържащи петолъчна звезда, куха звезда, "метеор", на луната, на красиви растения, ракети, астронавти и т.Махнете лунните етикети с лист хартия и залепете ги към прицельным повърхности.Светещи в тъмното, звездите и планетите-е страхотна идея за подарък за деца,юноши.Моля, не се колебайте да споделите с нас, ако имате някакви проблеми.Ние много ценим всеки клиент, покупающего нашите светещи в тъмното стикери за стена.Помогнете им да спя, когато те светят в тъмното. Начин на употреба.Моля,почистете повърхността,която ще се прилага, дръжте я гладка и суха Премахване на лунните етикети с лист хартия и залепете ги към вашата целева площ, Не забравяйте да заредите, преди през нощта, използвайте фенерче или закрит светлина.

Към свойства

Продукти в категория