.

.

Маска за Устни на колаген Гел, Пакет Лед Гел Очите Горещ Студен Лед Устните Гел топла и Студена Терапия Релиф за многократна употреба, За да се покриват Очите Гел Че?

Маска за Устни на колаген Гел, Пакет Лед Гел Очите Горещ Студен Лед Устните Гел топла и Студена Терапия Релиф за многократна употреба,

BGN 6.39

Наличност
Налично за поръчка

Той може да помогне за премахване на умората на очите, помассировать уморени очи, подобряване и предотвратяване на тъмни кръгове.Изработен е от мек материал, приятен за кожата, екологично чисти, безопасни и удобни за използване.Гелевый пакет може да се използва както за топла, така и за студен компрес, и храна не се изисква.Могат да издържат на силен натиск и да бъдем гъвкави, херметически затворени, осигурява комфорт на очната спа.Recyclable, непахучий, и не е лесно да се деформира смогите да приеме до всички двойки и лесен за носене.Спецификация : Тип елемент : Гел за очи Материал : PVC, гел Цвят : розов Приложение : Анти-умора, предотвратяване на тъмни кръгове.Как да се използва горещ компрес : 1. Поставете продукта в микровълнова фурна, за да се затопли или да се потапя на продукт във вода, използвайте средна мощност, за да се установи в рамките на 30 секунди, докато той не достигне желаната температура 2. Накиснете продукт в гореща вода с температура около 80-90 градуса в продължение на 3-5 минути Студен компрес : 1. Поставете преди употребата на продукта се поставя в хладилник за 2 часа. 2. Увийте продукт кърпа, за да се избегне директния контакт с кожата и предотвратяване на измръзване.Списък с пакети : 2 x Гел за очи .

Към свойства

Item Type:
Gel Eye Pack
Material:
PVC, Gel
Color:
Pink
Application:
Anti-fatigue, prevent dark circles.
How to Use :
Hot compress:
1. Put the product in a microwave oven to heat or immerse the product in water, use medium power to set for 30 seconds, until it reaches the desired temperature :
2. Soak the product in hot water at about 80-90 degrees for 3-5 minutes :
Cold compress:
1. Put the product in the refrigerator for 2 hours before use. :
2. Wrap the product with a towel to avoid direct contact with the skin to prevent frostbite. :
Package List:
2 x Gel Eye Pack    :

Продукти в категория