.

.

Sakytal Glitter Лъжливи Toenails Black Matte Full Cover False Пръсти Нокти Acrylic Клип Press on нокът на пръст for Women and Girls(24шт)

Sakytal Glitter Лъжливи Toenails Black Matte Full Cover False Пръсти Нокти Acrylic Клип Press on нокът на пръст for Women and

BGN 5.33

Наличност
Налично за поръчка

2 листа 24 бр стикери за нокти.Начин на разтоварване 1. Отполируйте нокти и изберете правилния размер 3.Вашето удовлетворение е нашата мотивация!.Нокът на пръста на крака блясък е направен от висококачествен материал ABS,който е вид зелен содружественного относящого за околната среда материал,липса на токсични,липса на мирис,липсата на вреда за вашите ноктите или тялото и прави ноктите на краката си здрав & естествени. 2 : Етикет или липсва, или е повредена.Ние предлагаме само двустранни стикери за нокти,а не течен клей (защото не се осигурява транспорт и безопасност). Премахване на остатъчен лепило желе, запазване на ноктите и отново го използвайте Въпроси, които изискват внимание : 1.Ако имате някакви въпроси с моите продукти или да поръчате, добре дошли при нас по електронна поща за помощ". пила за нокти случайно цвят. Внимателно надзъртам по страничната част на нокътя няколко пъти, докато на ноктите не падне 2. "Описание на продукта : Метод за носене 1.Изрязани нокти, докато той не е подходящ.След получаване на стоката,ако имате някакви проблеми,моля, свържете се с нас, ние ще ви помогнем бързо.Също така може да бъде сладка, подарък за вашата съпруга,приятелка и така нататък. Опаковка : 24 бр режийни нокти. Моля, изпратете нокти в нокти и натиснете в продължение на 15 секунди.Моля,опитайте се да не носите нашите общи ноктите при миене на съдове, пране на дрехи и други дълги документи във водата.

Към свойства

Продукти в категория