.

.

PCTC GR IIIX защитно фолио за екрана, 9H твърдост 0,3 мм ультратонкое закалено стъкло защитно фолио за цифров фотоапарат Ricoh GR IIIX, пълно покритие от край до край на защита,с ?

PCTC GR IIIX защитно фолио за екрана, 9H твърдост 0,3 мм ультратонкое закалено стъкло защитно фолио за цифров фотоапарат Ricoh

BGN 6.38

Наличност
Налично за поръчка

5 D Arc Corner】Технология Arc edge,гладка, кръгла и здрава е, не се разгражда лесно, много подходящ за екрана фотоапарат RICOH GR3 X/GRIIIX.Специален силикон лепило осигурява лесно нанасяне и отстраняване.Специален силикон лепило осигурява лесно нанасяне и отстраняване. 【Лека адсорбция】Този защитен филм използва технологията электростатической адсорбция, не се изисква лепило-лесно се абсорбира и не пузырится, не забравяйте да използвате приложените инструменти за цялостно почистване на екрана, което е още по-важно : избягвайте прах!. 1x инструкция. 3x по-чисти.той е изработен от закалено стъкло с твърдост на повърхността 9 H, която надминава стомана, като предоставя отлична защита от удари и надраскване-кристално чисто оптично стъкло, което надминава прозрачност на обикновените пластмасови факт или филми. 【HD и висока прозрачност и чувствително сензорно управление】Ясно възстановете истинските цветове на екрана фотоапарат RICOH GR3 X/GRIIIX,Чувствителността на сензорния екран е страхотна.Без лепило.Удароустойчив и небьющийся. 【За обслужване на клиенти】Ние предлагаме 1 месец гаранция за връщане на парите в случай, че не сте удовлетворени на 100% и искам да върне стоката по някаква причина.Липсата на остатъци от лепило след премахването.Лекота на използване.

Към свойства

Продукти в категория