.

.

Л. Оа Л. Изненада! Раскрасьте своя собствена маса на колене от Horizon Group USA.Книжка за оцветяване със собствените си ръце. Цветни предварително отпечатани рисунки.Компл

Л. Оа Л. Изненада! Раскрасьте своя собствена маса на колене от Horizon Group USA.Книжка за оцветяване със собствените си ръце.

BGN 5.59

Наличност
Налично за поръчка

Насърчавайте оригиналност : смесете ярки цветни маркери заедно, за да colorize и разкрасяване на предварително отпечатани рисунки.Отличен за работа в движение : създайте уникален шедьовър и използвайте си в скута си, за максимизиране на работното пространство на движение.Дайте воля на творчеството си : вашият бюро в скута си, ще бъде единственият по рода си, тъй като вие ще споделите своя творчески поглед и личен стил.Изненада вътре : отворете си собствен набор, за да намерите 1 неочаквана драскотина и да се покаже етикета вътре.В комплекта са включени : 1 цвят на собствения си лъскав плот на колене, 1 стикер scratch & reveal, 5 дизайнерски маркери.Парти, като през 1993 г. с този L. L. O. Surprise!glitter lap desk!Използвайте приложените 5 ярки маркери, за да colorize и украсете работното си пространство на път, за да направим всеки детайл поп.покажете любимите си L. L. O. Surprise!детенце artwork, като царапаете повърхността на всяка скрита етикети.Насладете се на всички модерните и забавни декорации, когато приключиш своя персонализиран в скута си, който е идеален за colorization, изпълнение на домашни работи и още много други!Препоръчва се за fashionistas на възраст от 6 години и повече.

Към свойства

Продукти в категория