.

.

Многофункционално тренировка с твердосплавным фитил за тухли,высокопрочное твердосплавное бормашина за пробиване на плочки, стъкло, бетон, тухли, дърво и пластма?

Многофункционално тренировка с твердосплавным фитил за тухли,высокопрочное твердосплавное бормашина за пробиване на плочки, стъкло,

BGN 13.91

Наличност
Налично за поръчка

6 mm 8 mm Тренировка за зидария,Комплексно учение,Высокопрочное твердосплавное тренировка, Набор за пробиване в плочки, стъкло, бетон, тухлени, дърво и пластмаса Висококачествен режещата глава от сплав/U-образен корпус свредло/нескользящий триъгълна опашка на Помещение и включва : 6 mm Тренировка : 10 бр. Бормашина диаметър джолан : 5 мм Диаметър свредло : 6 мм, Общата дължина на свредло : 100 mm 8 mm Тренировка : 10 бр. с Диаметър джолан тренировка : 7 mm Диаметър свредло : 8 мм Обща дължина на свредло : 110 мм Материал : карбид предпазни Мерки за употреба 01. Това учение може да бъде инсталиран на различни машини, като например обикновени ръчни бормашини, ударни бормашини, акумулаторни бормашини и т.н., 02. Водата трябва да бъде добавена, за да се охлади при пробиване, а силата трябва да бъде лесно и е много нежна, особено в началото на сондиране и когато ще пробия, тя трябва било бавен и равномерен 03. След употреба, моля, избършете повърхността на изделия петна и нанесете антикоррозийное масло, за да се предотврати появата на ръжда. 04. Не се препоръчва използване на литиева электродрели по-долу В 24, а силата е твърде малък, за да управлява 05. Тренировка с материали с висока твърдост трябва да добавите вода, за да се охлади надолу, в противен случай тренировка ще бъдат изгорени 06. Стоманена пръчка не може да бъде впечатлен по време на употреба, което ще доведе до унищожаване на ръба.

Към свойства

Продукти в категория