.

.

Термален Ланчбокс, удобна термална изолирано дръжка на простора кутии за храна за вкъщи(единичен слой, раздел 304 дебел (скандинавски зелен цвят))

Термален Ланчбокс, удобна термална изолирано дръжка на простора кутии за храна за вкъщи(единичен слой, раздел 304 дебел (скандинавски

BGN 10.79

Наличност
Налично за поръчка

Ергономична дръжка : Арочная дръжка с ергономичен дизайн, по-удобен и лесен переноске, може да бъде вдавлена в пакет, когато не се използва, елегантен дизайн, не заема място.Конструкция запечатване на силикон : Вътрешен о-пръстен, утолщенное и разширено, и в съчетание с пластмаса като цяло, не е лесно да падне, добро запечатване и въздействие за опазване на топлина.Дизайн на вентилационни отвори : Принципът на плочи с високо налягане, натискане на отдушник, може да запечата кутията, отвори горния отдушник преди отварянето на капака, която може лесно да се стреля и да се почистват. Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Функция : 1. 304 Вътрешен контейнер : Вътрешен контейнер използва висококачествени нержавеющую стомана 304 с високо огледално полирани, лесен за почистване. Конструкция запечатване на силикон : Вътрешен о-пръстен, утолщенное и разширено, и в съчетание с пластмаса като цяло, не е лесно да падне, добро запечатване и въздействие за опазване на топлина. 304 Вътрешен контейнер : Вътрешен контейнер използва висококачествени нержавеющую стомана 304 с високо огледално полирани, лесен за почистване.

Към свойства

Item Type:
Thermal Lunch Box
Material:
304 Stainless Steel
Application:
For Home, School, Office, Outdoor, Etc.
Shape:
Round
Heat Preservation Function:
Support
Microwave:
Not Available
Heat Preservation Effect:
About 1 Hour At Room Temperature 25℃ Environment
Package List:
1 x Thermal Lunch Box :
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Продукти в категория