.

.

CFSNCM 5 БРОЯ Детски дрехи Закачалка за дрехи Стелажи Регулируема пластмасова Дисплей Закачалки Ветрозащитный Нескользящий Палто на Закачалка Детски дрехи органайз?

CFSNCM 5 БРОЯ Детски дрехи Закачалка за дрехи Стелажи Регулируема пластмасова Дисплей Закачалки Ветрозащитный Нескользящий Палто

BGN 145.75

Наличност
Налично за поръчка

Изработен е от висококачествен материал, достатъчно здрав и практичен за употреба.Устойчива на плъзгане конструкция предпазва дрехите от падане и мръсотия.Тези халета отлични за максимизиране на пространство в малките помещения, тъй като те са много тънки.Тези закачалки не оставят следи по дрехите.Идеален както за мокри, така и за сухи дрехи, рокли, панталони и други дрехи.Описание на продукта : Материал : пластикупаковка Брой : 5 бр. е Изработен от висококачествен материал, достатъчно здрав и практичен за употреба.Устойчива на плъзгане конструкция предпазва дрехите от падане и мръсотия.Тези халета отлични за максимизиране на пространство в малките помещения, тъй като те са много тънки.Тези закачалки не оставят следи по дрехите.Идеален както за мокри, така и за сухи дрехи, рокли, панталони и други дрехи.Внимание : поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.Ръчно измерване ще има разминаване от около 1-3 cm2. Точност 1-3 cm, тъй като продуктът се измерва ръчно.Моля, обърнете се към самия продукт.Благодаря ви за разбирането.3. Ние продаваме отделно стоящи сухи стелажи.Украса на дисплея за всички останали предмети и не са включени в комплекта.

Към свойства

Продукти в категория